Meny

Interiør-pimp: Odd Askjem pusser opp mobile feriehjem innvendig. 

Pimper opp interiøret:
Slik får du «ny» bobil
Tekst: Freddy Kongsberg
Del: 
Den brukte bobilen er egentlig midt i blinken. Planløsningen er perfekt, årsmodellen er riktig og den har gått lite. Alt er bra - bortsett fra en viktig ting.

Interiøret og fargevalgene har gått ut på dato. Møbler, teppe og gardiner fremstår som glorete og umoderne. Det gjør ellers gode, brukte bobiler vanskelige å selge. Askjems Camping-Center i Sem i Tønsberg fant ut at noe måtte gjøres med bobilene som ble stående på lager.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Tok grep

- Det begynte i det små med at vi tok et grep med nye madrasser. Så utvidet vi det til å trekke om inventaret, få på plass nye, matchende gardiner og nye tepper på gulvet. En leverandør kunne fikse det hele. Dermed var det gjort, forteller Odd Askjem, daglig leder i Askjems Camping-Center.
Askjems kunder fikk noe helt nytt å forholde seg til. De brukte bobilene fremstod som mye mer attraktive for kunder på jakt etter en brukt bobil.

Brukt seng og møbler

Tenk deg selv hvis du skal kjøpe en leilighet og du må overta en brukt seng og interiør som har sakket akterut i stil og fargevalg. De fleste ville nok ha kastet ut det hele, men det er ikke like enkelt med en bobil. 

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Ansiktsløft

- I dag kaller vi konseptet for «Askjems Edition». Responsen har vært fabelaktig og kundene er storfornøyd med å få en «ny» bobil til prisen av en brukt, fortsetter Askjem.
Den interiørmessige ansiktsløftningen har fått fart på salget av brukte bobiler som var førsteklasses, men ikke når det kom til interiøret.

Utløste salg

- Før vi fikk etablert dette konseptet kunne gode, brukte bobiler blir stående på vårt lager i månedsvis og i enkelte tilfeller i et år. Vi måtte gjøre noe for å få fart på omløpshastigheten. Kundene har omfavnet konseptet og det er bra, smiler Odd Askjem.

Flere tar etter

Askjem presenterte konseptet på Norges Caravanbransjeforbunds generalforsamling. Det betyr at flere forhandlere trolig vil gripe tak i ideen som igjen vil føre til at enda flere kunder vil få muligheten til å kjøpe «nye» brukte bobiler.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post