Meny
Caravanmessen:
Her får du 2017-nyhetene
Tekst: Ingrid Kvande
Del: 

Caravanmessen er den viktigste møteplassen for caravanbrukere og andre fritidsentusiaster. Årets messe går av stabelen på Lillestrøm 15.-18. september, og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter. 

Stadig flere oppdager campinglivets gleder, og den store arenaen for produktnyheter, er den årlige Caravanmessen. Messen arrangeres i år for 21. gang, og hit kommer både veteraner og de som snuser på sin bobil nummer en. Av de 17.000 publikummerne som var innom Caravanmessen i fjor, opplyste 37% at de var førstereis. Messegeneral Konrad Sel regner med minst like godt oppmøte i år - av både nye og gamle deltakere.

Oversikt over utstillerne på Caravanmessen 2016 på Lillestrøm.

Hele bransjen på plass

- Dette er den eneste gangen i året at alt er samlet på ett og samme sted, så Caravanmessen er en unik møteplass. Her er hele bransjen representert, og man får full oversikt over de spennende nyhetene som kommer til neste sesong, sier Sel.   

download   Utstillerliste-for-Caravanmessen-15.--18.-september.pdf
 

Caravanmessen på Lillestrøm er den store møteplassen for camping- og fritidsentusiaster. Her er alle leverandører representert, og nyhetene foran 2017-sesongen avsløres. Her fra Caravanmessen i fjor.

Se det nyeste

Caravanmessen byr på fire fulle innendørshaller med stands: importører og forhandlere - norske og europeiske - har med seg det nyeste nye. En del besøkende bruker denne muligheten til å samle informasjon, mens andre allerede er klare til å gjøre en god handel.  

- Her kan man både se, føle og ta på neste års modeller av campingvogner og bobiler, samt oppleve det nyeste innen telt og fortelt, campingtilbygg, teltvogner og annet utstyr. I tillegg har vi et eget område utendørs med tema mat, så her er det noe for enhver smak, sier messegeneralen.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Norges største årlige messe

Caravanmessen er den største årlige messen som arrangeres i Norge, og i år er den rundt 2000 kvm større enn i fjor. Utviklingen har vært eventyrlig. Siden 2003 har messen vokst med ca. 300 % i utleide utstillingsareal.

I forbindelse med Caravanmessen på Lillestrøm arrangeres det stor messecamp på Hellerudsletta. Det går skyttelbuss mellom campen og Caravanmessen.

Messecamp på Hellerudsletta

I forbindelse med Caravanmessen arrangerer Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) avd. Romerike messecamp på Hellerudsletta, som er ti minutters kjøring fra messeområdet. Det går skyttelbuss fra campen til messen alle dager. 

Se video fra Caravanmessen 2015

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post