Meny
SE VIDEO fra Norges største Caravanmesse:
Luksusbobiler, megaburgere og fremtidsvogn
Del: 
Caravanmessen på Lillestrøm er uten tvil årets største høydepunkt for mange campingentusiaster. Nå er messen i gang, og publikum lar seg engasjere og imponere. Messen fortsetter hele helgen, med mange spennende nyheter og aktiviteter både lørdag og søndag. 

Opplev det frie liv

- I helgen har vi samlet hele bransjen her på Norges varemesse på Lillestrøm for å vise alt av nyheter innen bobil, campingvogn og tilleggsutstyr, forteller messegeneral Konrad Sel. I år består Caravanmessen av 65 utstillere fordelt på hele 35.000 kvadratmeter. I hallen er det rundt 500 enheter, 200 ulike campingvogner og ca. 250-300 bobiler. 


- Her kan du oppleve alt innenfor caravan, det frie liv. Det viktigste med messen er at du kan se alt på ett og samme sted. Man sparer med andre ord veldig mye tid ved å komme til Lillestrøm i disse dager, smiler den entusiastiske messegeneralen. Han forteller at dersom man er interessert i å se det nyeste av det nye, som kommer på markedet i 2017, er dette stedet å dra i helgen.

SE VIDEO FRA NORGES STØRSTE CARAVANMESSE:

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Fremtidens produksjonsmetoder

2017 byr på mange spennende nyheter innen både bobil, campingvogn og utstyr. 

- Et av de nye fokusene i år er mer og mer i komfort og bedre inneklima, uansett om man reiser i løpet av en kald norsk vinter eller på varme sommerdager. Det er også et større fokus på vekt, vognene og bilene blir lettere. Slik får man bruke sertifikatene sine bedre, forteller Sel. - En annen stor nyhet er de nye produksjonsteknikkene som har blitt tatt i bruk. En av nyhetene på messen er fremtidsvognen Knaus Travelino. Den superlette vognen er laget av kompositt. Og hvem vet, kanskje dette er måten vi skal produsere vogner på i fremtiden.

Asbjørn Nordpoll, her avbildet foran luksusbobilen Morelo Empire Liner på Caravanmessen, Lillestrøm. Foto: Jens Lyngstad. 

Drømmer om ny campingvogn

Asbjørn Nordpoll, fra Ryfylke, håper at drømmen om en splitter ny campingvogn går i oppfyllelse. - Jeg besøker Caravanmessen fordi jeg har interesse av å se hva som finnes her. Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøpe min egen campingvogn, derfor er det interessant for meg å se hva de ulike leverandørene kan tilby. Vi er en familie med fire barn og trenger derfor en stor vogn, forteller han. - Så langt synes jeg messen har vært veldig fin, det er veldig mye å se her, kanskje mer enn jeg hadde sett for meg i utgangspunktet. Nordpoll forteller at den store drømmer lever videre, og han håper at han en vakker dag får anledningen til å kjøpe en splitter ny campingvogn.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Bent Stiansen er kjøkkensjef på den anerkjente restauranten Statholdergaarden og er kjent fra en rekke TV-programmer. Foto: Font Forlag.

Bli kongen av campinggrillen med Megaburgeren

Lørdag og søndag arrangerer mesterkokk, Bent Stiansen, en egen grillstand i samarbeid med Weber. Fra 12.00 til 15.00 deler han sine beste tips og triks for et perfekt grillmåltid på campingtur. Stiansen har komponert den ultimate burgeren med 12 ulike typer tilbehør. "Megaburgeren" er kjempe som garantert vil gi deg vann i munnen. 


Lørdag og søndag har man anledning til å se hvordan Stiansen tilbereder "Megaburgeren" fra hans nyeste kokebok, "Søndagsmiddag." Her vil det selvfølgelig også være mulig å kjøpe en rykende fersk utgave av boken.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post