Meny
Norges største Caravanmesse:
En eventyrlig utvikling
Tekst: Maja Håbet
Del: 
Den aller første Caravanmessen ble arrangert i 1996, med 7.800 besøkende. I år ble den 21 messen gjennomført i Lillestrøm med over 17.000 besøkende. Messegeneral, Konrad Sel, er godt fornøyd med årets arrangement og ser allerede frem til Caravanmessen i 2017. 

Caravanmessen er den største årlige messen som arrangeres i Norge, og i år var den rundt 2000 kvadratmeter større enn i fjor. Utviklingen har vært eventyrlig. Siden 1996 har messen vokst med ca. 30 000 kvadratmeter i utleide utstillingsareal. I år bestod Caravanmessen av 65 ulike utstillere. I hallen var det rundt 500 enheter; 200 campingvogner, 250-300 bobiler og et stort utvalg av campingutstyr.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Konrad Sel forteller at de er svært fornøyde med oppmøtet lørdag. - Publikum kom tidlig og ble lenge. Foto: Jens Lyngstad.

Økt salg

Messegeneral, Konrad Sel, er godt fornøyd med årets arrangementet og har allerede startet planleggingen av Caravanmessen 2017. - Det vi er aller mest fornøyd med i år er arealdisponeringen. Det er en stor utfordring å tilrettelegge alle stands og ønsker, men vi kom godt i mål med det. Noen tilbakemeldinger har vi selvfølgelig fått, og disse tar vi med oss inn mot neste år, forteller den entusiastiske messegeneralen. - De aller fleste utstillerne har allerede gitt oss signaler om økt salg, eller forventning om salg i etterkant av messen. En av de største har over 40 % økning i leads, noe som er mye. 


Sel forteller at de på sikt drømmer om 20.000 besøkende under messen. Flere utstillere ønsker enda mer plass neste år, og det ligger allerede an til utvidelse av messen med en ytterligere hall. Caravanmessen 2017 arrangeres fra 14.-17.september neste år.

Odd Tore Kristiansen forteller at de alltid synes det er kjekt å treffe kjentfolk på messen. Foto: Jens Lyngstad. 

Lett å la seg friste

En av de besøkende under messen, Odd Tore Kristiansen fra Bergen, er godt fornøyd med årets Caravanmesse. Han forteller at han besøker messen for å treffe kjentfolk og for å se på nye biler og nye modeller. - Vi gikk "fem på" under messen for tre år siden, så vi kommer nok til å beholde den løsningen en liten stund til, selv om det er lett å falle for alle fristelsene som finnes her. Han forteller at han og konen reiser mye rundt, både i Europa og i Norge. - Det er alltid kjekt å se nye modeller, og nye løsninger som hjelper oss i hverdagen når vi bor i bobilen over 100 dager i året, forteller Kristiansen. - Vi reiser veldig mye rundt, og for oss er bobilen på en måte "hytten" vår, ler han.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Vel gjennomført

Caravanmessen er den største arenaen i Norge for nyheter innen bobil, campingvogn og tilleggsutstyr. Hvert år arrangeres det messecamp for de besøkende på Hellerudsletta. Campen hadde i år en økning på 70 ekvipasjer og rundt 500 enheter boende på det meste. 


Både arrangør, Norges Caravanbransjeforbund og utstillere er godt fornøyd med årets messe, og ser allerede frem til Caravanmessen 2017.  

SE VIDEO FRA MESSEN HER:

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post