Meny
Caravanmessen 2017:
Større enn noen gang
Del: 
Campinglivet er trendy som aldri før, og den store arenaen for produktnyheter er den årlige Caravanmessen på Lillestrøm. Fra 14. - 17. september arrangeres den største samlingen for norske campingentusiaster, og i år blir den større enn noen sinne.

Den årlige Caravanmessen er spekket med teknisk avanserte bobiler og campingvogner. Her vil publikum kunne ta del i den største mønstringen av caravan og relatert utstyr, noensinne i Norge. Hit kommer både erfarne veteraner og de som snuser på sin aller første bobil eller vogn. 


 Se informasjon om åpningstider og billettpriser

Caravanmessen er at dette er den eneste gangen i året publikum får se alt på ett og samme sted, og samtidig møte lokale forhandlere fra områdene man bor i. Alle møtes på Norges Varemesse, forteller messegeneral Konrad Sel. - Årets Caravanmesse er tilnærmet like stor som storebror i Sverige. I år bruker vi utstillingshaller på rundt 36.000 kvadratmeter, i tillegg til vrimlearealer og publikumsområder, forklarer messegeneralen.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

I 2016 ble den 21 Caravanmessen gjennomført i Lillestrøm med over 17.000 besøkende.

Utstillerliste og messekart

Caravanmessen er trolig den viktigste møteplassen for caravanbrukere og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak, og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter.

Billetter til årets Caravanmesse kjøpes ved inngangene. Informasjon om åpningstider og billettpriser finner du her. I forbindelse med Caravanmessen 2017 arrangeres det også en egen Messecamp, i regi av Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) avd Romerike. Messecampen finner sted på Hellerudsletta i Lillestrøm, ti minutters kjøring fra messeområdet. Det går gratis buss til og fra messen - alle dager. Det er ikke nødvendig å forhåndsbestille plass ved messecampen, registrering skjer ved oppmøte. 
Se den komplette messeoversikten her:
download

Gjør en trygg handel

Under årets messe kan du møte hele 91 ulike bedrifter, med selgere fra Finnmark i nord, til Lindesnes i sør. Rundt 200 campingvogner og 300 bobiler blir vist, og du kan gjøre en trygg og god handel med din lokale forhandler.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post