Meny
Denne campingvogna har
to etasjer og egen terrasse
Tekst: Maja Håbet. Foto: Kabe.
Del: 
I år lanserer pioneren Kabe en splitter ny to-etasjes campingvogn. Jubileumsmodellen Imperial Tower har egen takterasse, et imponerende kjøkken og en prislapp på nesten 1,5 millioner. 

Campingvognene har blitt både lengre og bredere de siste årene, med de vokser også i høyden. I år er det 60 år siden svenske Kurt Blomqvist utviklet sin første campingvogn og la grunnlaget for dagens fremgangsrike Kabe-konsern. For å markere jubileet har produsenten utviklet en ny, spektakulær campingvogn over to etasjer, med takterrasse og et imponerende kjøkken i front. 


Den særegne campingvognen består av totalt 26 kvadratmeter med godt planlagt boareal. Til tross for sitt unike design og utforming mener produsenten selv at Imperial Tower er en vogn det er fullt mulig å kjøre med.

SE VIDEO:

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Vekker oppsikt verden rundt

Jonas Svensson, utviklingssjef hos Kabe, har ledet arbeidet med utformingen av jubileumsmodellen. Han forteller at Imperial Tower er Kabes tredje to-etasjes campingvogn. - Den første modellen ferdigstilte vi allerede på 1970-tallet. Deretter kom Royal Tower i forbindelse med Kabes 50-års jubileum. Denne vognen er fremdeles i bruk og tiltrekker seg fortsatt mye oppmerksomhet rundt om i verden, blant annet i sosiale medier. Den nye 2017-modellen er enda mer raffinert og utviklet, forteller Svensson.

Soverommet byr på to romslige enkeltsenger, og det eksklusive badet er lokalisert bakerst i vognen. 

Stappfull av utstyr

Nye Imperial Tower 880 er en spesialbygd versjon av premium-modellen Imperial 880.
- Vognen er spekket av interessant ekstrautstyr. Flere av våre største leverandører har bidratt med sine nyeste og mest eksklusive produkter, forklarer Svensson.

Den nederste etasjen består av Kabes romslige og elegante frontkjøkken, soverommet med to komfortable og lange senger, et romslig bad med dusj og en hyggelig sittegruppe. Den elegante spiraltrappen fører opp til en koselig stue med direkte utgang til takterrassen. Vognen har en pris på omtrent 1.438.000 norske kroner. 

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

I øveretasjen møter man et romslig oppholdsrom og utgangen til den eksklusive terrassen.

Tiltalende eksteriør

Utviklingssjefen forteller at konstruksjonsgruppen har anstrengt seg for å skape en et stilig og gjennomtenkt design, og et estetisk tiltalende Kabe-eksteriør. - Det har vært et utrolig stort engasjement hos de ansatte som har jobbet med prosjektet. 


Kabe Imperial Tower har en totalhøyde på 488 cm og en lengde på 1.050 cm.

Kjempesuksess med frontkjøkken

Imperial Tower er en forhøyd variant av Kabes nye og svært populære Imperial-vognserie med kjøkken i front. Kjøkkenet strekker seg over campingvognens fulle bredde, med store arbeidsflater og en standard lik kjøkkenet hjemme. De nye Imperial-frontkjøkkenmodellene er utstyrt med et stort kjøle- og fryseskap og en eksklusiv induksjonstopp, som også inneholder to gassbrennere. Under koktoppen finner man en integrert innbyggingsovn og mikrobølgeovn inngår også som standard.

Det fullverdige frontkjøkkenet i Imperial Tower byr også på et stort panoramavindu med fantastisk utsyn. 

Norges største samling

Caravanmessen er trolig den viktigste møteplassen for caravanbrukere og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen, og gir deg full oversikt over neste sesongs modeller og utstyr. Se Kabe Imperial Tower og andre nyheter under årets messe fra 14. - 17. september i Lillestrøm.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post