Meny
Ny helt i Norge:
Hero Camper
Tekst: Ingrid Kvande.
Del: 
Hero Camper er en liten campingvogn med soverom og kjøkken. Kombinasjonen lett vekt og store hjul gjør vogna lett framkommelig. Perfekt for friluftsfolket!

Med Hero Camper er det enda enklere å reise lett og komfortabelt. Det passer nok til de fleste i kundegruppen for denne camperen.

- Vi henvender oss til friluftslivsfolk i alle kategorier som har behov for overnatting. Det kan være jegeren som skal på helgetur, fiskeren som vil overnatte så nær fiskevannet som mulig, eller syklisten som skal på ritt og trenger overnatting, ramser Erich Börner opp. Han er salgssjef for Hero Camper.

- Denne camperen passer også utmerket om man bare skal besøke familie eller venner og ikke vil kjøre hjem etter en hyggelig kveld. Mulighetene er mange, forteller Börner.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Liten og lett, arealeffektiv og med god fremkommelighet. Hero Camper kan fort bli friluftsfolkets nye turvenn!

Foto: Produsent. 

Forhandlere

Hero Camper er ny på det norske markedet, og kommer til Caravanmessen på Lillestrøm i september. Selskapet har fått forhandlere i Norge, og prosessen med å få flere pågår nå. Målet er 10-12 forhandlere i Norge.

I bakenden av Hero Camper er det et praktisk lite kjøkken. Perfekt for et "herremåltid" på tur!
Foto: Oddgeir Visnes. 

Enkelt, men komfortabelt

En Hero Camper er 4,8 meter lang inklusive drag, og 2,3 meter høy inklusive takrack. Nettovekt på vogna er 800 kg, og den kan ta hele 400 kg last - på taket og i oppbevaringsboks.


Erich Börner viste fram vogna i Düsseldorf, og kommer nå til Lillestrøm. Salgssjefen mener en Hero Camper gjør det enkelt å være fleksibel.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Den isolerte bodelen er utstyrt med en madrass i full størrelse, hyller, skuffer og praktisk LED belysning.

Foto: Produsent. 

God fremkommelighet

- Skal man ut på helgetur, er det bare å pakke med seg et par soveposer eller dyner, og svinge ut på veien. Nesten alle biler kan trekke denne vogna, og kraftige hjul gir god fremkommelig i all slags terreng. Sammenlignet med telt, slipper man å sove på bakken, og man er også beskyttet mot været. De som er lei av våte teltduker og soveposer, har funnet løsningen her.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post