Meny
Luksus til syv millioner:
Norges dyreste bobil
Tekst: Maja Håbet. Foto: Concorde.
Del: 
Er du på jakt etter en bobil til over syv millioner kroner? Da finner du den på Caravanmessen i september. Luksusmodellen Concorde Centurion setter ny prisrekord på Lillestrøm.  

- Concorde har nå kommet med en ny layout til modellserien Centurion. Den eksklusive bobilen har blant annet fått integrert aircondition i taket og man kan tilpasse med egne soner i ulike rom. Det er nå fotstøtte på alle pilotsetene, salongen har fått nye stoler og en 40 tommers curved HD-TV, samt mange andre nye detaljer, sier Kenneth Brandvik, salgssjef hos den norske Concorde-importøren Arve Opsahl AS.


Concorde Centurion finnes nå i to ulike varianter, en integrert og en delintegrert modell.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Concorde leverer kvalitet og presisjon i hver eneste centimeter, og regnes blant de aller beste bobilene på markedet.

Prisrekord

- Prisen på den nye, integrerte modellen er på nærmere 7,3 millioner, noe som vil være ny prisrekord på Lillestrøm. Den forrige rekorden var på 5,7 millioner, så vi øker ganske kraftig. Det blir spennende å se om bilen blir godt mottatt, sier salgssjefen.

SE VIDEO:


Ta med deg bilen i bobilen

Den nye modellen er nesten 12 meter lang og 2,5 meter bred. Bilen er bygget på et Mercedes lastebilchassis og har en egenvekt på 14.500 kg, tillatt totalvekt er 18 tonn.
- Her kan du med andre ord ta med deg det aller meste. Du kan for eksempel ta med deg en liten personbil i den integrerte garasjen, det er også plass til hester bak i det store rommet eller et basseng til barna, ler han. Det er rett og slett kun fantasien som setter grenser.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

I det delikate baderommet har man alt man trenger, og en vanntank som er stor nok til mange dagers forbruk.

Solgt etter tre timer

Concorde er bobiler i luksussegmentet, og det selges svært få modeller i Norge. Under Caravanmessen i 2014 solgte Brandvik en Concorde Centurion kun tre timer etter åpningen av messen. - På tre år er det kun solgt to slike bobiler i Norge, en som holder til i Midt-Norge og en på Sør-Vestlandet. Disse kundene bruker bobilen til både hundeutstillinger og hesteløp, forteller han.

Kenneth Brandvik er salgssjef hos Concorde-importøren Arve Opsahl AS. 

Oppvaskmaskin

Under årets Caravanmesse, fra 14. til 17. september, kan du selv sjekke luksusbobilen. Sofaene er trukket i eksklusiv oksehud. Bobilen har skipsgulv i edeltre, et romslig kjøkken med både oppvask- og vaskemaskin, samt et stort kjøleskap med fryser. Soveavdelingen inneholder en gedigen dobbeltseng med luksuriøse madrasser, og selvsagt egen TV.

Bobilen har to sengeplasser og ifølge Concorde-importøren er 95 prosent av alle kjøperne par som reiser alene.

"Slideout"

Når bobil-luksusen, som er produsert i Tyskland, er parkert blir den enda mer luksuriøs ved at du kan felle ut veggen i stua med en drøy halvmeter. - Når stua utvides blir bilen totalt 3,1 meter bred, forklarer Brandvik. 

Morelo Palace oser av luksus. Serien har 22 planløsninger og finnes i lengder mellom 8,23 og 10,99 meter.

Luksusmerker

Er du interessert i flere bobiler i luksussegmentet vil du også finne en rekke andre eksklusive bobilmerker på Caravanmessen. Tre andre luksusbobil-merker det kan være verdt å ta en titt på er Morelo, Carthago og Niesmann. Under messen finner du Concorde, Morelo og Carthago i Hall E, og Niesmann i Hall D. Bestill billetter til Norges største caravanmesse. 

Se fullstendig messekart her:

download   Caravanmessen-2017-kart.jpg

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post