Meny
Se årets nyhet fra
Norges mest solgte bobilmerke
Tekst: Maja Håbet. Foto: Hymer.
Del: 
Hymer B-klasse SupremeLine er årets store nyhet fra Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. Den nye modellen byr på flere nyvinninger både innvendig og utvendig, og skal være det ypperste Hymer har å by på. 

På Caravan Salon i Düsseldorf ble den nye Hymer B-klasse SupremeLine avduket. Etter et par års fravær er modellen endelig tilbake, i en ny og moderne 2018-utgave. Den helintegrerte bobilen fås i to ulike planløsninger, med flere nye funksjoner både innvendig og utvendig. 


Nye SupremeLine byr blant annet på et ekstra høyt dobbeltgulv, en forbedret planløsning, større TV og et spesialutviklet chassis, samt et tidsriktig fargevalg og interiør. Alle tekniske installasjoner er gjemt, og Hymer oppgir at det nye dobbeltgulvet skal gi en lastekapasitet på opptil 998 liter.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

SupremeLine er endelig tilbake med bedre kjøreegenskaper, nytt chassis, panorama frontrute og LED-frontlykter. 

Setter nye standarder

Takket være det spesialutviklede chassiset med lavt tyngdepunkt og uavhengig fjæring lover produsenten vesentlig forbedrede kjøreegenskaper. Nye SupremeLine har en egenvekt på 4.500 kg, og Hymer hevder selv at modellen setter nye standarder for kvalitet, komfort og design i den aktuelle vektklassen.

Sengene er plassert bakerst i bilen, og man kan velge mellom to enkeltsenger og en midtstilt dobbeltseng. 

Godt isolert

Det nye Hymer PUAL 2.0 konstruksjonskonseptet med aluminium og skum, samt 100% trefri og ikke-sprø konstruksjon, gir høy stabilitet og de beste isolasjonsverdier. Aluminium på innsiden av veggen sikrer jevn og rask varmefordeling. I tillegg har polyuretanskummet mange andre fordeler, det er vanntett, lett og ekstremt holdbart.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Nye SupremeLine byr nå på en 32 tommers flatskjerm, som tidligere var 19 tommer. 

Praktisk TV-løsning

Modellen 704 SL byr på to enkeltsenger bak, mens 708 SL har dobbeltseng bak i bilen. Ellers er layouten lik. De bakre sengene er utstyrt med Hymers eget komfort-sovesystem, med bekvemme madrasser og elektrisk justering. Begge modellene har også en elektrisk heve- og senkeseng over førerdelen. 


I salongen er det et eget "TV-rom" integrert i ryggstøtten på sittegruppen. På den måten kan flatskjermen på 32 tommer heves elektrisk, og skjules når man måtte ønske det.

Modellen har airbag for passasjer og fører, samt andre høyteknologiske sikkerhetssystemer. 

Se den på Caravanmessen

Med en lengde på 7,7 meter og mye teknisk utstyr, tilbyr Hymer B-klasse SupremeLine uavhengigheten, komforten og utseende til en Liner - til prisen av en konvensjonell, integrert bobil. Den nye modellen vises i hall D under årets Caravanmesse i Lillestrøm, fra 14. - 17. september. 


Er du klar for årets messe? Last ned fullstendig messekart her:
download   Caravanmessen-2017-kart.jpg

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post