Meny
Alt du trenger å vite om
Caravanmessen
Del: 
14. - 17. september åpnes dørene for tidenes største caravanmesse på Lillestrøm. Med 36.000 kvadratmeter fylt til randen av bobiler, campingvogner og utstyr kan det bli vanskelig å holde tunga rett i munnen - her er alt du trenger å vite for å planlegge besøket ditt best mulig! 

Caravanmessen er trolig den viktigste møteplassen for caravanbrukere og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak, og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter. I år brukes for første gang alle fem hallene, i tillegg til vrimlearealer og publikumsområder, noe som gjør årets messe til den største noen sinne. 


Klikk her for den komplette oversikten over alle årets 91 utstillere, og ikke minst, hvem som står hvor.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Billetter og messecamp

Billetter til årets Caravanmesse kjøpes online på forhånd, eller ved inngangene. Informasjon om åpningstider og billettpriser finner du her. I forbindelse med Caravanmessen 2017 arrangeres det også en egen Messecamp, i regi av Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) avd Romerike. Messecampen finner sted på Hellerudsletta i Lillestrøm, ti minutters kjøring fra messeområdet. Det går gratis buss til og fra messen - alle dager. Det er ikke nødvendig å forhåndsbestille plass ved messecampen, registrering skjer ved oppmøte. 

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post