Meny

Tromsøværinger på Caravanmessen: Cato Hagvåg og Lill-Hedvik Greaker er klar for å ta mot besøkende på sin stand.

Smarte løsninger på liten plass:
Silikon og røykfritt kull
Tekst: Monica Nerland. Foto: Jens Lyngstad
Del: 
Når man er på tur, er det ofte en utfordring å pakke lettest mulig og bruke minst mulig plass. Kokekar, kjeler og gryter tar mye hylleplass, men det finnes heldigvis noen smarte produkter som løser problematikken.

Problemet er velkjent for de fleste. Skapplassen i bobilen eller campingvogna er begrenset, men likevel må man få med seg både kaffekanne og vannkoker, gryter og kasseroller på tur. Skapene er breddfulle og dørene går nesten ikke igjen. Da melder behovet seg fort for husholdningsutstyr spesialtilpasset til folk på farten.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Kasseroller og vannkokere i sammenleggbar silikon har vært et av suksessproduktene de siste årene.

Sammenleggbar silikon

Sammenleggbare kjøkkenredskaper er et av våre absolutt bestselgerprodukter, sier Lill-Hedvik Greaker, nettbutikkansvarlig hos iCaravan i Tromsø. - Det er tydelig at det er et stort behov blant bobilentusiastene for slike plassbesparende produkter. Vi selger spesielt mye av kasserollene og vannkokerne, produkter som forenkler matlagingen når man er på tur. Disse er laget i foldbar silikon og har stålbunn som tåler alle kokebluss. Når de ikke er i bruk klappes de sammen og tar minimalt med plass i skapet, forteller hun.

En annen smart løsning er en snedig kullgrill, hvor en liten batteridrevet vifte sørger for luft til kullet.

Bestselgere på Lillestrøm 

På Caravanmessen i Lillestrøm har iCaravan en egen butikk i hall E. Der har de valgt ut 125 produkter, blant 17.000 lagerførte produkter i nettbutikken, som de selger under messedagene.


Varene vi har med oss på messen er alt fra tekniske produkter, som LED-lamper og solcellepaneler i en rekke ulike størrelser, til campingmøbler, kjøkkenutstyr og griller, fortsetter hun. - Alle produktene vi har med oss til Lillestrøm er enten våre egne merkevarer, eller produkter vi er alene om å ha i Norge. Vi håper kundene setter pris på muligheten for å kunne handle smarte tilbehørsløsninger med seg hjem fra messen.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Denne innovative Lotusgrillen kombinerer grillkull med temperaturregulering.

Røykfri kullgrill

Blant de smarte løsningene iCaravan har med seg på Caravanmessen finnes også en kullgrill litt utenom det vanlige. Mange foretrekker å grille på kull, men synes det er utfordrende med temperatur og røyk, og velger derfor andre grillalternativer.

- Denne grillen er den ultimate kullgrillen, sier Lill-Hedvik Greaker entusiastisk og demonstrerer teknologien. 


Grillkullet legges i en egen kolbe midt i grillen, og en liten batteridrevet vifte sørger for luft til kullet. Viften har tre nivåer, som gjør temperaturen regulerbar og gjør grillen raskt klar til bruk. Grillens ytre lag blir ikke varmt under bruk, noe som gjør at man kan sette den på bordet, eller flytte på den mens man griller. 


- Og det aller beste er at når man er ferdig å grille, er det bare å vaske delene i oppvaskmaskinen, avslutter Greaker med et smil.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post