Meny

Merkeansvarlig for Rapido i Norge, Timo Nylenna, slapper av i den bakre loungen.

På tur med
projektor og storskjerm
Tekst: Monica Nerland. Foto: Oddgeir Visnes/Produsent.
Del: 
Tenk å kunne slenge seg nedpå en myk sofa, sette på en film på hjemmekinoanlegget og unne seg noe godt i glasset. For mange er dette selve definisjonen på en hyggelig hjemmekveld, men nå kan det også bli en helt vanlig kveld på bobiltur!

Blant franske Rapidos nyheter for 2018 finner vi den spennende loungebilen Rapido 8094 dF, en helintegrert bobil med sofagruppe bak i bilen. Og det er ikke hvilken som helst sofagruppe franskmennene byr på! Med en deilig og myk L-formet sofa med plass til fire personer er avslapningen sikret. Og når man i tillegg har projektor i taket, lerret og kraftige høyttalere montert ved den bakre salongen, er dette som å ha med seg stua hjemme på tur.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Godt med plass rundt spisebordet i nykommeren Rapido 8094 dF.

Sitteplass til ti personer

Foran i bilen finner man, som i de fleste bobiler, en sittegruppe med spisebord. - Den doble sidesitteren gir imidlertid, sammen med pilotsetene i front, plass til totalt seks personer rundt bordet, forteller Timo Nylenna, merkeansvarlig for Rapido i Norge. Sammen med eksportsjefen i Rapido, Norbert Waldhäusl, viser han stolt frem 2018-nykommeren. 


- Plasserer man i tillegg fire personer i sofaen bak, har man sitteplass til hele ti personer i den franske nykommeren. Her kan man virkelig invitere mange av sine nærmeste campingvenner på besøk, sier Nylenna med et smil.

Med projektor, lerret og kraftige høytalere minner Rapidos nye lounge om stua hjemme.

Hjemmekino på veien

Modellen er en av Rapidos største nyheter foran 2018-sesongen. Den nye planløsningen med sofagruppe i bilens bakre del, sikrer total avslapning etter en lang dag på ski eller på fjellet. - Vi tror denne bilen vil slå spesielt godt av blant aktive mennesker som ønsker å slappe skikkelig av etter en lang og slitsom dag på farten, forteller Waldhäusl. 


- Å kunne sette seg nedpå i loungesofaen og sette på en film eller favorittserien, er noe man tidligere har måttet være hjemme i egen stue for å gjøre. Nå har Rapido gjort dette mulig også når man er på veien.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Sofaen i den bakre stua i bilen kan gjøres om til en dobbeltseng, og rommet kan stenges av fra resten av bilen.

Eget rom for barna

Den bakre stua kan enkelt lukkes av fra resten av bobilen. På denne måten er nykommeren også et ideelt valg for barnefamilier på tur. - Mens foreldrene benytter den fremre senkesengen, kan barna boltre seg i den bakre loungen, hvor den myke sofaen lett kan gjøres om til en dobbeltseng i et separat soverom, demonstrerer Nylenna. Det doble gulvet frigjør også godt med oppbevaringsplass, både for sportsutstyr og annet man vil ha med seg på veien. 


- Dette er den ultimate bilen for alle som ønsker komforten av sin egen stue, også når de er ute på tur, avslutter Rapido-gutta i kor.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post