Meny
Fellesskapet for seriøse og profesjonelle aktører:
Samarbeid på tvers av varemerkene
Del: 
Norges Caravanbransjeforbund (NCB) er et fellesskap bestående av de seriøse og profesjonelle aktørene i norsk caravanbransje.

NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. Vi jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos våre medlemsbedrifter. I tillegg er NCB er en viktig aktør på vegne av bransjen når myndighetene planlegger endringer som vil påvirke bransjen.

Vi jobber for å heve kompetansen i bransjen, og arrangerer møteplasser for kunnskapsdeling og relasjonsbygging. NCB-akademiet er sentralt i vårt arbeid med å styrke kunnskapen og kompetansen blant våre medlemmer. Rett og slett for å gi deg som kunde best mulig service.

Vi anser oss som utrolig privilegert ettersom vi jobber med noe av det som betyr aller mest for folk flest - ferie og fritid. De fleste mennesker har det svært travelt i hverdagen, og ønsker derfor å utnytte fritiden best mulig. Noen velger å ligge rett ut i en solstol, andre ønsker en aktiv fritid med masse action, mens andre ønsker å oppsøke nye spennende steder.

NCB er en landsdekkende organisasjon for fabrikanter, agenter, importører, forhandlere, utleiere av campingvogner og bobiler og utstyrsleverandører. Se etter bransjemerket til NCB når du vurderer å kjøpe en campingvogn eller bobil. Det er hos våre medlemmer du finner de flinke fagfolkene.

NCB-styret 2018:

Styreleder: Tor Grüner, Kroken Caravan Import AS
Styremedlemmer: Geir Løftamo Klevjer, Dometic Norway AS, Jan Børre Håheim, iCaravan AS, Martin Wågan, Namsos Fritid AS og Timo Nylenna, Rapido Scandinavia Group
Varamedlemmer: Sverre William Olsen, Williams Caravan AS og Håkan Ohlsson, Adria Kabe Norge AS.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Styreleder Tor Grüner, Kroken Caravan Import AS og generalsekretær Geir Holm

NCB-sekretariatet

Generalsekretær: Geir Holm. E-post: post@caravanbransjen.no Mobil: 928 98 258
Juridisk rådgiver: Alexander Rukin. E-post: alexander@rukin.no Mobil: 909 51 952


E-post: post@caravanbransjen.no
Adresse: Postboks 9558, Åskollen, 3058 Drammen

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post