Meny
Fellesskapet for seriøse og profesjonelle aktører:
Samarbeider på tvers av varemerkene
Del: 
Som medlem av Norges Caravanbransjeforbund (NCB) er du en del av fellesskapet. Et fellesskap bestående av de seriøse og profesjonelle aktørene i norsk caravanbransje.NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. Vi jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos våre medlemsbedrifter.

I tillegg er NCB er en viktig aktør på vegne av bransjen når myndighetene planlegger endringer som vil påvirke bransjen. Vi jobber også for å heve kompetansen generelt i bransjen, og arrangerer møteplasser for kunnskapsdeling og relasjonsbygging.

Vi anser oss som utrolig privilegert ettersom vi jobber med noe av det som betyr aller mest for folk flest - ferie og fritid. De fleste mennesker har det svært travelt i hverdagen, og ønsker derfor å utnytte fritiden best mulig. Noen velger å ligge rett ut i en solstol, andre ønsker en aktiv fritid med masse action, mens andre ønsker å oppsøke nye spennende steder.


Se etter bransjemerket til NCB når du vurderer å kjøpe en campingvogn eller bobil. Det er hos våre medlemmer du finner de flinke fagfolkene. NCB driver også med kursing og oppfølging av de ansatte i medlemsbedriftene, rett og slett for å gi deg som kunde best mulig service!

NCB er en landsdekkende organisasjon for fabrikanter, agenter, importører, forhandlere, utleiere av campingvogner og bobiler og utstyrsleverandører.

NCB-styret 2017
Styreleder: Tor Alvern, Abobil.no
Styremedlemmer: Håkan Ohlsson, Adria Caravan AB, Geir Løftamo Klevjer, Autosentrum Holmestrand AS, Roar Stenkløv, Sortland Caravan AS og Martin Wågan, Namsos Fritid AS
Varamedlemmer: Sverre William Olsen, Williams Caravan AS og Jan Børre Håheim, iCaravan AS

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Dette er styret i Norges Caravanbransjeforbund. Fra venstre Geir Løftamo Klevjer, Autosentrum Holmestrand, Martin Wågan, Namsos Fritid, Tor Alvern, Abobil.no, Roar Stenkløv, Sortland Caravan og Håkan Ohlsson, Adria Caravan. 

NCB-sekretariatet

Generalsekretær: Geir Holm. E-post: post@caravanbransjen.no Mobil: 928 98 258
Juridisk rådgiver: Alexander Rukin. E-post: alexander@rukin.no Mobil: 909 51 952


E-post: post@caravanbransjen.no

Adresse: Postboks 9558, Åskollen, 3058 Drammen

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post