Viser et isolert helårstelt utstilt på en messe
VikingTelt tilbyr både uisolerte og isolerte helårstelt. Foto: Jens Lyngstad
Skreddersydde helårstelt:

Disse varer livet ut

Det startet med en norsk gründer som ikke kunne finne teltet han ønsket og dermed utviklet det selv. Ti år senere har VikingTelt lansert tre ulike varianter av helårstelt, skreddersyr løsninger for alle sine kunder og selger over 100 telt i året.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Ikke alle campere foretrekker livet på veien. En stor kundegruppe bruker campingvogna som hytte, og har fast plass året rundt. For å virkelig få den gode feriefølelsen investerer mange i faste fortelt som kan stå oppe hele året. En av tilbyderne av skreddersydde helårstelt er den norske bedriften VikingTelt, som denne uken er tilstede på Caravanmessen på Lillestrøm.

Aluminium og PVC

- Det hele startet i 2008 med teltet vi i kjenner som selve Viking-teltet. Dette er et uisolert telt laget av kraftig PVC-duk, montert på en ramme av aluminium. Produktene kjennetegnes av svært høy kvalitet, og teltene holder seg like fine i mange, mange år, forteller Ive Mikkelsen, daglig leder i VikingTelt.

- I 2013 lanserte vi også isolerte helårstelt, med tykkere, skumfylte vegger. Og det nyeste tilskuddet til porteføljen vår er selvbyggerteltet, som vi nettopp har lansert. Dette er et supert alternativ for kunder som ønsker et rimeligere telt, og som vil gjøre en større del av monteringsjobben selv. Dette gjør Vikingteltet tilgjengelig for en enda større kundegruppe.

Viser en dame i fokus, foran et helårstelt, på en messe
Daglig leder Ive Mikkelsen i VikingTelt viser stolt frem de skreddersydde helårsteltene. Foto: Jens Lyngstad

Skreddersøm

-Det gøyeste med Vikingteltene er at vi kan skreddersy de etter den enkelte kundens behov. Vi kan lage nøyaktig etter kundens ønsker både når det gjelder størrelse på teltet, størrelse på og plassering av dører og vinduer, fargevalg og så videre. Kundene forteller hvordan de vil ha det, og vi tegner, sier Mikkelsen. 

Viser innsiden av et isolert helårstelt, med diverse interiør
De isolerte teltene ble lansert i 2013, og kan skreddersys nøyaktig etter kundens behov. Foto: Jens Lyngstad

Fabrikk i Hurum

Alle VikingTelt sine helårstelt er norskproduserte, og lages på fabrikken på Klokkarstua i Hurum. — Alle aluminiumsdelene vi bruker støper vi hos Hydro. Kvalitet i alle ledd er avgjørende for oss i VikingTelt, kundene skal være helt trygge på at teltet de kjøper varer i mange, mange år, og tåler både norske somre og vintre, forklarer Mikkelsen. – Den eneste ulempen er at vi har få kunder som kommer tilbake igjen, for teltene varer jo evig og trenger jo aldri å byttes ut! 

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!