Den nesten 12 meter lange Concorde Centurion 1160 GSI med garasje koster 9,5 mill og blir garantert et av messen blikkfang.

Concorde Centurion 1160 GSI til 9,5 mill

Bobilkjeden Arve Opsahl ble etablert i Trondheim i 1975, og er en av landets største leverandører av bobil. Hovedattraksjonen de bringer med seg til Caravanmessen 16. – 19. september, er en Concorde Centurion til 9,5 millioner.
Hos Concorde står luksus, kvalitet og design i høysetet til enhver tid, men akkurat denne modellen er et beist av en bobil som har absolutt alt det du trenger.

Tar med seg 40 enheter til Norges Varemesse

Arve Opsahl AS stiller ut cirka 40 enheter fra merkene Challenger, Eura Mobil, Caravelair og Concorde på et areal på 2500 m². Ifølge Robert Grøtte appellerer det brede utvalget av bobiler og vogner til både aktive friluftsmennesker, familier, kjærestepar og de som ønsker å omgi seg med ren luksus:

- Høydepunktene er blant annet Challenger sin helt nye 240 Open Edition. Denne delintegrerte modellen er noe helt utenom det vanlige. I tillegg til hovedinngangen tilbyr den en serviceinngang med tilgang til garasjen og oppbevaringsplassene. Innvendig er 240 den første med en glassrute som skiller kjøkkenet fra en U‑sittegruppe som kan formes slik du vil — for eksempel til L‑form. Sittegruppa består altså av 8 «aperitiff-seter» som standard, alt innenfor 7 meter!

- I tillegg kommer Challenger X150 som allerede har hatt visninger på forskjellige steder i Norge, pluss Challenger sin helt nye slim serie. Sistnevnte er omtrent som bybobiler i størrelse, men de er bygget som vanlige bobiler og retter seg mot et helt nytt segment.

Rå luksus fra Concorde

På Eura Mobil-standen frister Bobilkjeden Arve Opsahl med Contura på Mercedes chassis, 3 helt nye vans og mange nye helintegrerte modeller. Men bobilene fra Concorde er nok et blikkfang for de fleste av oss. Fem flunkende ny modeller er det som venter publikum – og rosinen i pølsa er selvsagt den nesten 12 meter lange Centurion 1160 GSI med garasje. Robert Grøtte sier:

- Hos Concorde står luksus, kvalitet og design i høysetet til enhver tid, men akkurat denne modellen er et beist av en bobil som har absolutt alt det du trenger pluss ganske mye mer til.

Stor endring i etterspørselen

Bobilkjeden Arve Opsahl har gjennom 2020 og 2021-sesongen notert merket en stor endring angående hvilke modeller som er mest etterspurt. Vans (altså by-bobiler) og kompakte biler som X150 er i vinden. Dette er modulære biler, uten fast seng, som for eksempel bestselgeren deres Challenger 260. Grøtte sier:

- Dette var utenkelig for 3 år siden. Nå er det også flere som etterspør familieløsninger, og jeg tror den nye Challenger 380 med køyeseng vil være et godt alternativ for denne kundegruppen.

Ser frem til årets bransjefest

Bobilkjeden Arve Opsahl startet med salg av kun campingvogner og fritidsartikler i 1975. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge. I dag selger selskapet bobilmerkene Challenger, Concorde og Eura Mobil ved utsalgsstedene i Bergen, Oslo, Haugesund (Karmøy), Trondheim og Namsos. I tillegg selger de Caravelair vogner. Robert Grøtte sier:

- Vi ser alle ekstra mye frem til årets Caravanmesse. Vi har savnet å kunne treffe bobilentusiaster og gode kollegaer. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang å vise frem alt spennende vi har med oss til årets store begivenhet på Norges Varemesse 16. – 19. september.

Challenger X150 har allerede har hatt suksess på visninger ulike steder i Norge
Challenger sin helt nye 240 Open Edition er en delintegrert modell. I tillegg til hovedinngangen tilbyr den en serviceinngang med tilgang til garasjen og oppbevaringsplassene.
På Eura Mobil-standen frister Bobilkjeden Arve Opsahl med Contura på Mercedes chassis, 3 helt nye vans og mange nye helintegrerte modeller

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!