Messenytt torsdag

Caravanmessen åpner AS Norge


Spenningen har vært høy inn mot landets aller første store publikumsmesse på Norges Varemesse.

Ingen har et referansepunkt på hvordan dette vil oppfattes av publikum etter nesten 19 mnd nedstengning. Derfor har vi virkelig satt caravan på kartet i de aller fleste landsdekkende radio/​tv om at nå åpner AS Norge, og at det er Caravanmessen som gjør det!

Besøkstall:

I 2019 hadde vi 2.594 besøkende mot 2.211 i år.

- det er en god start, som gir gode forventninger om de neste dagene.

Kjære utstillere, på nytt ser vi og hører at flere gir utstillerkort til personer vi vet er besøkende. Vi kommer til å slå hardt ned når vi tar de på dette og det blir en noe klein situasjon. Ikke for oss, men for de som blir tatt.

Vi vil takke alle utstillere for å være offensive og stiller opp, og vi håper alle føler at de får value for money” etter dagen i dag, og når vi stenger søndag.


Pga smittevern og restriksjoner var vi nødt til å endre på mye av det som har vært normalt tidligere, men vi føler det meste har gått bra. Vi beklager at det har vært en del utfordringer med å registrere utstillere og at vi ikke har mulighet lage systemer for kundebilletter. I tillegg har det vært noe heft for publikum å kjøpe billetter online, men vi har gjort alt vi kan ovenfor Norges Varemesse og deres underleverandører for å få dette til å fungere optimalt.

Messecamp:

Det rapporteres om god trafikk og stemning på Messecampen på Hellerudsletta. 102 ekvipasjer overnattet fra onsdag til torsdag, og i skrivende stund passerer de 200. Det forventes flere utover kvelden. Der har vi måttet tilpasse oss restriksjoner og tonet ned dans og moro, men hotellets bar er åpen til kl. 02.00. Vi ønsker å gi våre venner i Norsk Bobilforening region Øst og Norges Bobil og Caravan Clubb avd. Romerike en stor TAKK for at de drifter messecampen på en trygg og god måte.

Vi håper de neste messedagene blir bra, og at alle forholder seg til 1 meter avstand.

STAY SAFE

Konrad Sel

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!