Under årets caravanmesse i Düsseldorf lanserte danske Isabella sitt første luftfylte fortelt. Teltet er bygd på kvalitetsmaterialer som skal tåle vær og vind uten å falme, og kan bli hele ni meter bredt dersom du benytter deg av muligheten til å bygge på teltet med et anneks i hver ende (Foto: Isabella).

Nå får du Isabella som oppblåsbar

Luftfylte telt har i flere år vært en favoritt blant norske campere. Det samme har den danske teltprodusenten Isabella vært. Nå kan du kombinere de to ønskene og kjøpe en oppblåsbar variant av den folkekjære dansken. Se nyheten på Caravanmessen, Lillestrøm 12. — 15. september.

Isabella har solgt lufttelt også tidligere, men da som en del av sin rimeligere Ventura-serie. Nå lanserer det danske merket det første luftfylte Isabella-teltet — Isabella Air Cirrus North 400. I det nye luftforteltet kombineres seksti års erfaring med det helt nye IsaAir luftsystemet. 

Gjennomfarget og værbestandig telt

Det danske merket har ikke spart på materialene i teltet, som består av et pustende akrylmateriale som tåler vær og vind over lang tid. Fordi stoffet som benyttes er gjennomfarget bevares også fargen på teltet i mange år uten å falme. 

– Det er laget av nøyaktig de samme materialene som vi er vant med fra forteltene våre, forteller Geir Holmen Andersen, i Norsk Isabella AS

Helt uten stenger

– Lufttelt har kommet for å bli, sier Andersen, som mener at grunnen til dette er at luftteltene er enkle å montere.

Det nye Cirrus North teltet fra Isabella leveres uten en eneste stang, da det verken ved uthenget eller ved kjøretøyet benyttes stenger i monteringen. Teltet består bare av luftkanaler, og pumpes opp gjennom ett enkelt luftinntak. 

– Her handler det bare om å få trekt i teltskinna, få koblet på pumpen og få blåst opp teltet. Enkelt og greit!

Med et Air Annex på hver side av teltet blir det mer enn god nok plass til familie og venner i nye Isabella Air Cirrus North 400 (foto: Isabella).

Stort telt — som kan bli enda større

Med 2,75 meter i dybde og 4 meter i bredde er det god plass til venner og familie. Teltveggene er loddrette og gir god takhøyde, og plassen i teltet kan utvides med anneks på høyre og venstre side. Med et Air Annex på hver side, blir teltet hele ni meter bredt og arealet i teltet dobles.

– Teltet er stort og med muligheten for å bygge på, får du all den plassen du trenger, sier Andersen. 

Se Isabella Air Cirrus North 400 og andre spennende nyheter på årets Caravanmesse på Lillestrøm 12. — 15. september. Les mer om messen her.

Billetter

DAGSBILLETTER

Prisene gjelder per dag.

Voksen kr 200,-
Honnør/​pensjonister kr 160, -
Barn (7 – 15 år) kr 100,-
Familie (2+2) kr 400,-

Kjøp billetter her.

FLERDAGERSBILLETTER

Flerdagsbilletter er for 3 dager eller mer.

Voksen kr 500,-
Honnør/​pensjonister kr 500,-
Barn (715 år) kr 200,-
Familie (2+2) kr 1.200,-

Kjøp billetter her.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!