Kommer på Caravanmessen: K&S Style selger interiør-og gaveartikler som kan brukes både utendørs og innendørs og lover publikum fantastiske messetilbud gjennom hele messen 16. – 19. september

Råe messetilbud fra K&S Style

K&S Style har et rikt utvalg av fritids- og interiørprodukter til fritid og camping. På Caravanmessen 16. – 19. september klinker de til med fantastiske tilbud på både campingartikler og gaveartikler.

Spesialister på lekkert interiør

Uansett om du ferierer i bobil eller vogn, er utstyr og interiør ofte prikken over i‑en. K&S Style er en av Norges største utstyrsbutikker, og stiller på Caravanmessen med både pyntegjenstander, møbler, typiske dameartikler, tekstiler, boblebad, campingmøbler, gaveartikler og el-sparkesykler. Daglig leder i K&S Style, Ketlyn Nordbakk, forteller at bedriften forhandler utstyr fra Max Fritid i tillegg til å importere ting selv: 

- De siste årene har det blitt veldig populært å innrede egen campingvogn og bobil med interiørartikler som like gjerne kan brukes i hjemmet. Det er slutt på bruk av den tradisjonelle campingstolen – i dag ønsker folk seg mer eksklusive varianter av både tekstiler, pyntegjenstander og campingmøbler enn før.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Nyheter innen pynt og el-sparkesykler

På den store standen til K&S Style vil publikum altså finne stort utvalg og topp kvalitet innen telt, bobilutstyr, hytteartikler og campingmøbler. Ketlyn Nordbakk sier: 

- Vi gleder oss til å delta på Caravanmessen nok en gang, og varter selvsagt opp med flotte messetilbud gjennom hele uken. I år tar vi med oss et ekstra stort utvalg av pyntegjenstander for både utendørs og innendørs bruk i tillegg til el-sparkesykler. Jeg tror de fleste som besøker messen vil synes det er artig å besøke standen vår – og ikke minst sette pris på den gylne muligheten for å gjøre ett kupp eller to!

Dette bør du vite om K&S Style

K&S Style ble stiftet i 2019, og nettbutikken ble lansert i 2020. Bedriften har et showroom på 900 m² på Øysand utenfor Trondheim sentrum, og en outlet-avdeling på Tiller ved City syd. Visjonen til K&S Style er å tilby campere koselig og stilig hverdagsluksus til en rimelig penge, og det er nettopp det som er Ketlyn Nordbakks målsetning når de stiller ut på Caravanmessen på Norges Varemesse på Lillestrøm den 16. – 19. september. 

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!