Med to inngangsdører skiller Adria Adora 673 PK seg fra de fleste andre campingvogner. Foto: Jens Lyngstad
Tenåringsforeldres drømmevogn:

Med egen inngang for ungdommene

Adrias prisvinnende og innovative campingvogn Adora 673 PK er ulik alle andre vogner. Den har nemlig to inngangsdører, og kan deles av på midten innvendig! Dermed får man to separate oppholdssoner; en for mor og far, og en for barna. Smart, ikke sant?

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Problemstillingen er velkjent for alle tenåringsforeldre. Plutselig en dag vil ikke barna bli med på campingtur lengre. De ønsker heller å kunne tilbringe tid på rommet sitt i stedet for å være sammen med foreldrene, og privatliv blir plutselig mye viktigere enn før. Denne utfordringen har Adrias produktteam tatt på strak arm, og resultatet, det er Adora 673 PK!

Håkan Ohlsson fra Adria AB viser frem den innovative Adria Adora 673 PK på Caravanmessen på Lillestrøm. Foto: Jens Lyngstad

To inngangsdører

Det unike med Adria Adora 673 PK er de to inngangsdørene, en som leder inn i den fremre delen av vognen, og en som går inne i den bakre delen. Mellom de to delene kan man stenge av med en solid dør, så her kan man virkelig få være i fred.

Håkan Ohlsson, salgssjef for Adria i Norge, forteller om den innovative vogna. 

- Det unike med vogna er den tydelige oppdelingen i to separate soner. Den bakre delen av vognen er utstyrt med egen inngangsdør inn til «ungdomsrommet», et oppholdsrom som også kan omgjøres til et soverom til opptil tre personer. Her har man også egen adkomst til badet. I den fremre delen av vognen, «voksenavdelingen», er det en stor dobbeltseng, en sittegruppe, bad og kjøkken. Også denne delen har sin egen inngangsdør. For å sikre privatlivets fred kan man stenge av mellom disse to sonene, og man har dermed to separate oppholdssoner; en for mor og far, og en for tenåringene.

Tenåringsrommet bak i vogna har hjørnesofa, og kan enkelt omgjøres til tre sengeplasser. Foto: Adria

Syv sengeplasser og panoramavindu

Den romslige campingvogna har en praktisk planløsning, og har hele syv sengeplasser. — Foran i campingvogna finner vi dobbeltsengen, som er plassert på tvers, forteller Håkan. Over dobbeltsenga finner vi også Adrias nye panoramavindu. – Her kan man virkelig sovne under stjernehimmelen, ler han.

Egen TV og lydanlegg

For at tenåringene bak i vogna skal trives best mulig i sin lille hule, har Adria plassert en TV bak i ungdomsrommet, i tillegg til TVen i sittegruppen foran. De to delene av vogna har også egne lydanlegg, slik at man kan høre en musikk foran, og en annen bak. – Vi har gjort alt vi kan for at tenåringene skal få lyst til å bli med på campingtur igjen. Med en egen avdeling bak i vognen, samt egen inngangsdør, tror vi at vi treffer tenåringenes behov, sier han. — Nå er familieferien reddet! 

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!