Viser en bobil parkert på en strand, med 2 vennepar slapper av etter en dag med vannsport
Se etter disse merkene for en trygg handel

Trygg Handel

Derfor bør du velge et av våre medlemmer: Trygt å handle hos oss

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

  Norges Caravanbransjeforbund (NCB) organiserer de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje. Du som forbruker skal føle deg tryggere når du handler med ett av våre medlemmer. Se derfor etter vårt bransjemerke når du skal kjøpe deg ei campingvogn eller en bobil.

  NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. Vi jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos våre medlemsbedrifter.

  God kundebehandling

  Caravanbransjen er avhengig av tillit hos forbrukeren. Å følge norsk lov er en forutsetning for medlemskap, i tillegg undertegner alle medlemmer på vårt etiske regelverk, som gir deg som kunde enda mer trygghet. Vårt mål for god kundebehandling er at våre kunder skal ha trygghet for sine kjøp og produktene skal være av beste kvalitet. Vi jobber kontinuerlig for at du som kunde skal ha sikkerhet i alle kjøps- og verkstedssituasjoner.

  Se etter vårt bransjemerke

  NCB driver blant annet med kursing av medlemsbedriftenes ansatte slik at vi skal ha godt kvalifiserte medarbeidere til kundens beste. Vi er en landsdekkende organisasjon for caravanforhandlere, produsenter og importører av bobiler og campingvogner, og utstyrsleverandører. 

  Søk etter en NCB-forhandler i ditt nærområde. Men husk å se etter vårt bransjemerke!

  Godkjenninger

  Gassmerket;
  Opptatt av trygghet; Se etter dette merket. Vi har sertifiserte gassinstallatører. De tilfredsstiller myndighetenes krav.

  Bremsemerket:
  Opptatt av trygghet; Se etter dette merket. Vi har sertifiserte bremsemekanikere for campingvogn. 

  NCB-merket:
  Symbolet for din trygghet; Vi organiserer de seriøse og profesjonelle aktørene i caravanbransjen.

  Viser en bobil kjøende over en gammel bru som går over en foss med en stor vannsprut
  Du skal vite at det alltid er trygt å handle hos en forhandler som er medlem av NCB.

  Kontaktperson

  Generalsekretær Geir Holm

  Mobil: 92898258 / E‑post: post@​caravanbransjen.​no

  Finn din nærmeste autoriserte forhandler

   For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

   Avvis

   Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

   Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!