Heller bobil fremfor Porsche: Er du mann og har du bobil, er sjansen større for å få kvinnelig selskap på tur.

Single damer vil ha menn med bobil

Kvinner som søker etter menn for felles turer, reiser og opplevelser ser gjerne at han har en bobil. Bobil er et stikkord i stadig flere kontaktannonser i norske ukeblader hvor godt voksne kvinner søker menn.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

- Det skjønner jeg godt. Bobil er ypperlig for felles opplevelser for par i alle aldre, sier Hege Lian i Lians Caravan & Fritid AS i Målselv, landets største caravanforhandler.

Gjerne en bobil”

Du må gjerne ha bobil”, skriver en kvinne som søker etter en snill mann. Kvinnen liker godt å reise på små turer i Norge.

Finnes du mann som er snill og romantisk og som ikke er glad i å reise til Syden, men heller liker å ta turer i de nordiske land — gjerne med bobil”? Spør en annen kvinne som ønsker seg en snill og romantisk mann med både en god armkrok og en bobil.

Så er man singel mann og har en bobil stående kan det være greit å flagge i en eventuell kontaktannonse…

Du må gjerne ha bobil

Enkelt og greit

- For veldig mange er en bobil en svært grei og ukomplisert måte å reise på. Man er mobil med hytta eller hotellrommet på hjul til enhver tid. Man kan reise dit man vil når man vil og uten å tenke på overnattingsalternativer. Dessuten slipper man slitasjen og arbeidet som en hytte fører med seg i form av vedlikehold, sier Lian.

Kvinnen bestemmer

Kjøp av bil har lenge vært mannens domene, men ikke lenger når det gjelder bobil. Spesielt for gruppen under 60 år er det svært ofte kvinnen som får det siste ordet i valg av bobil.

- Er ikke mor” fornøyd med det samme hun går inn i bobilen er det bare å fortsette til neste, sier Hege Lian om salgsjobben hvor damene tar føringen.

Produsenter på damejakt

Ifølge Lian har produsentene nå også tatt høyde for at det er kvinnen som langt på vei har, og i enda større grad kommer til å få, siste ord i valget av bobil.
- Det gjenspeiles i valg av interiør, løsninger og farger. Man legger vekt på at en bobil — ikke minst interiørmessig skal falle i smak hos damene, forteller Lian.

Ifølge Lian faller damene ofte for de velutstyrte modellene — enten bevisst eller ubevisst.

- Jeg tror nok mange kvinner føler de får mye igjen for å velge de velutstyrte. Det gjør det enkelt for mannen både å lage mat og vaske opp og behandle dama som en prinsesse på tur. I motsetning til et enkelt hytteliv hvor det ofte er kvinnen som fortsatt må diske opp, sier Hege Lian.

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!