Meny

Kostet over 100 millioner å bygge: Hos markedssjef Agnete Berg Sataslåtten i Hallingdal Feriepark kan du bo i luksusvogn eller hesjestaur-hytte.

Hun gir deg unik caravanluksus
Tekst: Freddy Kongsberg. Foto: Oddgeir Visnes/produsent
Del: 
I Hallingdal Feriepark i Ål i Buskerud kan du leie luksusvogn og teste ut om "glamping" er noe for deg og din familie. Norges nye femstjerners campingplass setter en helt ny standard. Den har alt og litt til.

Her kan du bo i egen vogn eller bobil, i en styltehytte av hesjestaur fem meter over bakken, eller langs elvebredden i en av de 18 arkitekttegnede funkishyttene med glassfasade og peis. Men du kan også bo på første klasse eller teste ut campinglivet ved å leie en av de over åtte meter lange luksusvognene Cabby Caienna.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Sjekk om campinglivet er noe for deg: Bo i luksusvogn fra Cabby med vinterisolert fortelt, god plass og mange soveplasser.

Luksusvogner

- Ferieparken har ti av Cabbys største og flotteste vogner for utleie. Alle fullt utrustede med kabel-TV, wifi og vinterisolerte fortelt, sier markedssjef Agnete Berg Sataslåtten i Norges nye helårs ferie- og aktivitetspark. Tidsskriftet Bobil & Caravan har uten å nøle kåret den til landets beste campingplass.

En god test

Familier som vil smake på campinglivet og som kanskje vurderer å kjøpe en vogn, er en av målgruppene for utleie av de svenskproduserte luksusvognene. Cabby og andre vogn- og bobilmerker kan du også oppleve på Lillestrøm under Caravanmessen 19. til 22. september.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Elegant og koselig innredning i campingvogn. Foto: Produsent.

Dansk suksess

En av Europas beste campingplasser, danske Jambo Feriepark, har hatt suksess med tilsvarende utleie. Jambo er en av investorene i Norges nye og svært så innholdsrike feriepark langs Hallingdalselva.

Ny standard

Hallingdal Feriepark har ønsket å sette en helt ny standard i Norge for campingplasser samt å knytte en rekke aktivitetstilbud til ferieparken både sommer og vinter.

I selve ferieparken skal også overnattingstilbudene være en attraksjon. Enten i de luksuriøse campingvognene, over bakken eller i designhyttene ved elvebredden. Har du vogn eller bobil er oppstillingsplassene romslige. Du kan også leie deg ekstra komfortplass på hele 140 kvadratmeter og man har muligheter til å leie seg ett helt eget bad under oppholdet.

Idyll til over 100 millioner: Ferieparkens nye servicebygg, med sanitæranlegg uten poletter og SPA for hunder i forgrunnen. Arkitekttegnede funkishytter og campingplassen i bakgrunnen.

Alt og litt til

Ferieparken har alt man kan ønske seg av aktiviteter og velværetilbud for små, store og firbeinte. Besøksgård, en fantastisk klatrepark, zipline, en luftig lekepark, innendørs lekeland, aktivitetsløyper, kano, ulike serveringssteder, velværesenter, et svært så elegant felleskjøkken og et uvanlig flott sanitæranlegg for å nevne noe. Og selvfølgelig et eget Fidospa for hunder.

Fem stjerner

Allerede før campingplassen åpnet i sommer, ble den tildelt fem stjerner av NHO Reiseliv. Bare tre andre campingplasser i Norge har mottatt dette kvalitetsstempelet.

- Jeg har reist Europa rundt og sett det ypperste av campingplasser. Hallingdal Feriepark er et fantastisk anlegg - helt på det høyeste nivået også i europeisk sammenheng, sa seniorkonsulent Torfinn Johansen i NHO Reiseliv under åpningen.

Fra tidligere har Kristiansand Feriesenter, Moysand Familiecamping ved Fevik og Sølvgarden Hotell & Feriesenter Setesdal fått fem av fem stjerner i NHO reiselivs klassifisering.

klatreparken Høyt og Lavt er en av parkens mange attraksjoner. Her får du profesjonell opplæring i tilkomstteknikk, og kan teste dine ferdigheter i høyden. Spennende for barn i alle aldre.

Et eventyr

Investor, initiativtaker og styreformann i Hallingdal Feriepark, Thorstein Berg, har stått for halvparten av de 100 millionene som er investert i det som omtales som et eventyr for Ål og Hallingdal. TV2 omtalte det norske ferieparadiset som campingens svar på Disneyworld.

Øverste hylle

- Med syv-åtte millioner overnattinger og en omsetning på over tre milliarder, mente jeg det fantes et potensial for å lage noe som campere og caravanister aldri før har hatt eller sett i Norge. Jeg ønsket å skape noe helt unikt hvor alt var plukket fra øverste hylle. Det skulle være litt sånn "Ål or nothing", smiler en entusiastisk Thorstein Berg som mener det nesten er en forutsetning å være litt gal for å dra i gang et slikt prosjekt.

Svenske Cabby er strålende fornøyd med at både en norsk og en dansk feriepark i toppklassen har valgt deres produkter for utleie.

- Begge anleggene er blant de flotteste i Europa hvor konkurransen bare blir hardere. Derfor velger de det de mener er det beste og følgelig er dette også en stor anerkjennelse for oss, sier Hans Lindh, ved i Cabby Caravan AB.

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post