Meny

LØFTES VEKK: Denne vogna har gjort nytten som feriehytte for Pål Grandahl og familien og løftes vekk fra helårstelt for å gjøre plass til den nye vogna.

Kjapt og rimelig:
Bytt vogna PÅ STEDET
Tekst: Freddy Kongsberg
Del: 

Med spikertelt og andre faste arrangementer er det mange som kvier seg for å bytte ut den gamle campingvogna med noe nyere. Nå kan du få gjort jobben uten å løfte en finger.

Mysen Caravan er en av flere forhandlere som tilbyr campingvogneiere å få fjernet den gamle og løftet på plass den nye campingvogna.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Smertefritt

- Det gikk helt smertefritt og ble gjort med stor presisjon, forteller Pål Grandahl fra Sarpsborg som fikk hjelp til å bytte ut en eldre Hobby med en nyere og mer moderne vogn av typen Dethleffs. 


Han og familien har lenge hatt en vogn stående permanent på Daftö Camping ved Strømstad i Sverige. Familien vokste og følte behov for en nyere, mer moderne og mer komfortabel vogn.

Presisjon

- Et helårstelt og noen andre faste arrangementer bød ikke på problemer i det hele tatt. Den gamle ble fjernet og den nye plassert nøyaktig der den skulle. Så enkelt kan det gjøres, sier Grandahl.


Hele operasjonen kan gjøres på et minimum av tid og til en relativt rimelig penge. Prisen er noe avhengig av avstander og forholdene på stedet hvor vognene skal byttes, men for rundt regnet og kanskje noe i underkant av 5000 kroner kommer man langt.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Overrasket

- Det er lite som eieren selv må gjøre når den nye vogna er på plass. Mange er blitt overrasket over både muligheter og pris, forklarer Jan Olav Løken i Mysen Caravan som har et samarbeid om kranløft med Rune Jørgens AS fra Våler i Østfold.

LØFTES PÅ PLASS: Den nye, permanente "feriehytta" i form av en større og nyere Dethleffs løftes på plass. Du bytter vogna på stedet for en rimelig penge, med stor presisjon, på under en time og uten at du trenger å løfte en finger. 

Vogna er hytta

Mange vogneiere har i dag vogna fast stasjonert på en campingplass og bruker den som en hytte. Rundt vogna bygges ofte flere fast arrangementer og mange eiere som godt kunne tenke seg en noe nyere "hytte", har kviet seg for den jobben de ser for seg ved å skulle bytte ut vogna.


Tore Gunnar Staås fra Askim forteller at han så mørkt på det da han innså at den gamle vogna var moden for et skifte.

"Pakket" inn

- Den hadde fungert som en permanent hytte for hele familien med fast plass på Store Lee Campingplass i Aremark. Der stod den godt "pakket inn" på en plass omgitt av en rekke andre vogner og som en integrert del med selvlaget fortelt og plattinger, forteller han.


Det var caravanforhandleren i Mysen som informerte han om mulighetene med kranløft. Han trodde det ville være vesentlig mer kostbart. Staås fikk gjort jobben for under fire tusen kroner.

Strålende

- Jeg var strålende fornøyd, jobben var gjort på under en time med å fjerne den gamle og få på plass den nye. Og alt for under fire tusen kroner. Umiddelbart kunne vi ta i bruk den "nye" hytta med fasiliteter som både gulvvarme og varmt vann, forteller Staås.

Se kranløft på Caravanmessa

- De fleste forhandlere tilbyr nå kranløft for å løfte vekk den gamle vogna og erstatte den med en nyere og mer moderne. På få år har det skjedd en rivende utvikling når det gjelder utstyr og komfort i en vogn, forteller Konrad Sel, messegeneral for den store Caravanmessen på Lillestrøm. På årets Caravanmesse 17. - 20. September, kan du se hvordan kranløft blir gjort i virkeligheten. 


Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post