Meny

Eirik Oshaug, Elisabeth Midthaug og barna Magnus (13) og Kristin (11) koser seg på terrassen i ferieparadiset ved Tornes Fjordcamping. 

Ferieparadis for en halv million:
Vogna er hytta ved sjøen
Tekst: TIBE Foto: Oddgeir Visnes
Del: 

For en halv million kroner fant familien på fire sitt ferieparadis. Beliggenhet: Helt ved strandkanten. Utsikt: Panorama mot fjord og fjell. 

- Vi tror ikke det er mulig å få et stort billigere og bedre ferieparadis. Vi stortrives, forteller Eirik Oshaug, Elisabeth Midthaug og barna Magnus (13) og Kristin (11).

Hyttedrømmen ble en lykkelig løsning for familien på fire: En stor og romslig campingvogn med syv soveplasser, et helisolert spikertelt på 20 kvadratmeter, en hagestue og en stor terrasse med sjøutsikt. Slik er hyttedrømmen - se video.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Strandkanten

Dermed har familien stor boltreplass i sin ferieresidens på Tornes Fjordcamping i Fræna kommune i Romsdal. Campingplassen ligger nær det idylliske fiskeværet Bud på kysten mot Hustadvika.

- Vi har praktfull utsikt, ligger helt nede i strandkanten, har ingen foran oss og området er et eldorado for små og store med badeplasser og en rekke andre aktiviteter til lands og til vanns, forteller Eirik Oshaug.

Magnus (13) i køya. 

Kort vei

Familien bor i Molde og bruker bare 25 minutter til landstedet sitt på campingplassen i nabokommunen.

- En perfekt avstand, mener Elisabeth Midthaug.
Kjøpet kom i stand via venner og ryktebørsen. Eieren gikk med på et salg og det er familien svært glad for i dag.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Eirik og Elisabeth har utsikt mot badeplass, båthavn, fjord og fjell fra terrassen. 

Godt alternativ

- Vi bruker stedet veldig mye. Vi har vært her i tre uker i sommer og er her hver helg. Det er veldig lett å få med seg barna fordi de stortrives her ute, forteller Elisabeth.

Familien opplever vogna og arrangementet rundt som et godt alternativ til en hytte ved sjøen.

- I vogna er det bra med soveplasser. Vi bruker også vogna som kjøkken og spiseplass. Matlagingen går veldig greit på tre gassbluss og en gass stekeovn. Campingvogna er utstyrt med romslig kjøleskap. Vi må vaske opp for hånd, men det går veldig greit, sier Elisabeth.

Det helisolerte spikerteltet fungerer som oppholdsrom og TV-stue. Plattingen er stor og med praktfull utsikt til fjord og fjell. Dessuten har de en hagestue som fungerer svært bra.

- I hagestua koser vi oss alle ikke minst når været er dårlig og det regner og blåser, sier Elisabeth og Eirik.

Nesten bedre enn hjemme: Lys og trivelig spikertelt-stue på 20 kvadratmeter. 

Båt og bading

På Tornes Fjordcamping dyrker de båtlivet, fiske og en vannsportaktiviteter som vannski og vannscooter. En ny ballbinge er snart klar, og et naust som kan brukes til selskapeligheter. Det er et trygt og godt område for barn og med gode, tilrettelagte badeplasser, badeflåte og flytebrygge.

- Her er ungene i full aktivitet. Vi har gjort et bevisst valg om ikke å ha tilgang til internett, nettopp for at barna skal komme seg ut og få oppleve mer, forteller foreldrene.

Familien samlet i hagestuen. 

Barna stortrives

Det synes barna Magnus og Kristin er helt greit.

- Av og til er det godt å komme seg bort fra internett. Komme seg ut og oppleve andre ting. Vi har det utrolig artig her og vi har mange venner her, forteller de to entusiastisk.

De forteller at de gjør på en masse forskjellige ting, men fiske er nok Magnus sin favoritt, mens Kristin forteller at hun aller best liker å bade. 

Dagens fangst: Eirik forbereder selvfisket middag. 

Se video - vogna er hytta ved sjøen

Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post