Meny

I vinden: Oppblåsbare telt og el-sykkelheis er noen av det du kan se på årets caravanmesse på Lillestrøm.  

Oppblåsbare telt og el-sykkelheis
på caravanmessen
Tekst: TIBE
Del: 

Ingenting er så spennende som nytt utstyr som kan gjøre campingferien enda bedre! Vi har tatt en liten kikk på noen av nyhetene som presenteres på Caravanmessen på Lillestrøm 17. - 20. september.

Besøk Norges største caravanmesse - 13. - 16. september 2018. 

Elektrisk sykkelstativ for elsykler

Nå kommer endelig sykkelstativet for el-sykler - med heis! Flere og flere velger el-sykler når de er ute og trår på landeveien. Siden el-sykler er vesentlig tyngre enn vanlige sykler, kan de være en utfordring å løfte opp på sykkelstativet. Vel, ikke nå lenger. 


Slik gjør du det: Senk ned lasteskinnene, rull sykkelen (syklene) inn på lasteskinnene, og start heisen. Lasteskinnene kan senkes ned hele 1,1 meter, så her sparer man ryggen for potensielt risikable løft. Sykkelstativet har en 12V motor, og man kan også heise opp lasteskinnene manuelt dersom batteriet er tomt. Sykkelstativet leveres med to skinner, som gir plass til to sykler, og kan utvides med en tredje skinne. 

BR-SYSTEMS elektriske sykkelstativ er et patentert system, og ved at stativet senkes ned vertikalt, kan man laste hele 60 kg. Mål på sykkelstativet: Bredde: 650 mm, høyde 980-1360 mm, dybde med lasterampen slått ut: 750 mm. 

Nå kan du få sykkelstativ med heis. Foto: Kama Fritid AB. 

Suksess med oppblåsbare telt

Oppblåsbare telt har vært i vinden denne sesongen. Til neste år kommer enda større og dypere telt som passer til større bobiler. Oppblåsbare telt passer spesielt godt for bobilkjøreren eller de som bytter plass ofte, ettersom de er så enkle å håndtere. I løpet av et minutt har man pumpet opp en kanal/ søyle, og etter 5-10 minutter er teltet satt opp.

Teltet festes til en skinne på markisen, og leveres komplett med pumpe. Det finnes også mye tilbehør, som støttestenger, termotak, gulvteppe etc. Og hekter man på et innertelt (ekstrautstyr), har man en ekstra soveplass. Til oppblåsbare telt finnes også reservedeler og lappesaker, som er greit å ha dersom det skulle bli slitasje etter en tids bruk.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Se video av hvor enkelt luftfylte telt settes opp

Panorama 3G markisetelt med delbar front

Den delbare fronten gjør Panorama markisetelt utrolig fleksibelt. Man kan enten bruke hele fronten, og få et telt under hele markisen, eller kan bruke bare den ene halvdelen av fronten. Da har man en halvdel med telt og en halvdel med le og skygge. Teltet kan plasseres både til høyre og venstre, og døren i front kan også flyttes etter behov - alle delene festes enkelt med borrelås. Panorama 3G fås i fem ulike lengder fra 4 til 6 meter.

Værtilpasset: Panorama 3G markisetelt. Foto: DCT-Velje. 

Se campingnyhetene på Caravanmessen

På Caravanmessen som åpner 17. september klokken 12 og varer til søndag klokken 17, kan du se neste års bobil- og campingvognmodeller, i tillegg til campingutstyr- og tilbehør som parabolsystemer, sammenleggbare campingbord- og stoler, solcellepaneler, fortelt, griller, grillutstyr og mye mer. Se utstilleroversikt.  


Forhandlere nær deg

Del: 
Postboks 9558, Åskollen, 3038 Drammen
Send e-post